Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 11:40

«Έφυγε» από την οικογένεια της ENVITEC AE o Πρόεδρός της

Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια της ENVITEC A.E. αποχαιρετά τον Πρόεδρό της Χρήστο Δρακόπουλο που έφυγε από τη ζωή στις 14 Αυγούστου 2021.

Ο Χρήστος Δρακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.ΜΠ., με επιστημονικές, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητές υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας και πρωτοπόρος στον κλάδο των κατασκευαστικών έργων Προστασίας Περιβάλλοντος.

Διαβλέποντας εγκαίρως τις ανάγκες σε έργα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος υπήρξε το 1991 συνιδρυτής μαζί με τον Παναγιώτη Καλογερόπουλο του Ομίλου εταιρειών «ENVITEC A.E.».

Ο Χρήστος Δρακόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ENVITEC A.E. από την ίδρυσή της έως και το τέλος του βίου του και ήταν υπεύθυνος για την οικονομική/διοικητική οργάνωση της εταιρείας και των θυγατρικών της.

Πίστευε πως η επιτυχημένη πορεία μιας εταιρείας πρέπει να συνοδεύεται από σταθερές επενδύσεις σε έρευνα, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό έχοντας ως στόχο την κατασκευή άρτιων λειτουργικά έργων. Για τον λόγο αυτόν η ENVITEC A.E. αναπτύσσει και εφαρμόζει μεταξύ άλλων καινοτόμες τεχνολογίες (BioBlock®, μηχανές κομποστοποίησης-compostar, EHO®, CARROUSEL2000®).

Παράλληλα σε όλο τον ενεργό βίο του, αξιοποιώντας τις αρετές της επιστημονικής γνώσης, της εξωστρέφειας, της σκληρής δουλειάς και της αποτελεσματικής προσπάθειας σε συνδυασμό με την ευαισθησία του για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Χρήστος Δρακόπουλος επιτέλεσε επί 14 συναπτά έτη ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) καθώς επίσης και Πρόεδρος του συνδέσμου από το 2010 έως το 2018 συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των σκοπών του συνδέσμου.

Με την ευγένεια της ψυχής του, το πηγαίο χιούμορ του, την ορθολογική του σκέψη, την οξυδέρκεια και την γενναιοψυχία του κέρδισε την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων όσων είχαν την τιμή και τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Η ENVITEC A.E. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ

Πνευματικά δικαιώματα ENVITEC S.A. © 2014 - 2022

Κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia