Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 11:40

1o Βραβείο Διεργασίας, στην «ENVITEC A.E.» για το σύστημα BIOBLOCK® στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία για το Περιβάλλον»

Η «ENVITEC A.E.» στην 7η τελετή απονομής για τα Ευρωπαϊκά βραβεία για το περιβάλλον της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (DG Environment) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην 3η τελετή απονομής για τα Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ- www.paseppe.gr), διακρίθηκε και τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στην Κατηγορία - Βραβείο Διεργασίας (Process Award) για το σύστημα BIOBLOCK ®.

Το BIOBLOCK ® είναι μια καινοτόμος λύση που έχει αναπτύξει η “ENVITEC A.E.” στη διαδικασία επεξεργασίας λυμάτων & Παραγωγής Νερού για Άρδευση δυναμικότητας 500-250.000 κατοίκων.
Τα Πλεονεκτήματα του συστήματος είναι:
Πολύ μικρός χώρος εγκατάστασης, Φιλική προς το περιβάλλον μονάδα, Έλλειψη οσμών ή σταγονιδίων, Μείωση κατανάλωσης ενέργειας, Υψηλή ποιότητα εκροής για άρδευση, Μικρό λειτουργικό κόστος, Απλή και αξιόπιστη λειτουργία, Τυποποιημένα μέγεθη, Μείωση παραγωγής ιλύος, Παράδοση σε λειτουργία (3-14 μήνες).
Δεν υπάρχουν αναλώσιμα, όπως στην τεχνολογία μεμβρανών που η αλλαγή τους ανά 3-5 έτη είναι πολύ δαπανηρή.
Η «ENVITEC A.E.» έχει εφαρμόσει το ως άνω σύστημα σε πολλούς βιολογικούς καθαρισμούς πόλεων στην Ελλάδα με άριστα αποτελέσματα.
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Οι δύο διαγωνισμοί τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής. Απευθύνονται σε εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με έδρα την Ελλάδα και διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Πνευματικά δικαιώματα ENVITEC S.A. © 2014 - 2022

Κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia